Om oss

01


 Mörarps Metallåtervinning AB  ansvarar för en stor del av dagens Miljö insatser.

 Att återvinna förbrukat metall ökar förutsättningen för bevarandet av råvaran som en del av naturen, där kommande generationer får möjlighet att uppleva och ta del av naturen så som vi känner den idag.

 En förbättrad livskvalite kräver en sund miljö och det är inte vår skrivna lag som förespråkar detta utan det är Naturens lag

 

Genom att återvinna ditt kasserade skrot bidrar du till en renare miljö!


 Vi som respekterar och värnar om Naturen  ser på oss själva som de störtsa ansvarstagarna, och nöjer oss inte med att endast höja medvetenheten om Miljön till varandra dessutom vill Vi även agera efter vår övertygelse.

 Hos oss på Mörarps metallåtervinningl verkar vi som en viktig instans, där vi ger er möjligheten att börja återvinna förbrukat metall redan idag!

Mörarps Metallåtervinning AB


Företaget Mörarps Metallåtervinning AB grundades i början av 2013 i Mörarp. Företagets anställda, samarbetspartners, leverantörer, kunder samt ledning gör det möjligt för företaget att drivas i den riktning som vi strävar efter. Företagets anställda och ledning  har många  års erfarenhet av  återvinnings branschen sedan tidigare anställningar   och har ett stort kontaktnät. Vi är den självklara sammarbetspartnern när det gäller skrot och metall avfall. Vi finner lösningar åt stora som små   företag, samt privatpersoner.

Under 2016 expanderade vi och öppnade filial i Helsingborg och 2017 öppnade  vi ytterligare en filial i Ängelholm .

© 2016 Alla rättigheter tillhör Mörarps Metallåtervinning AB. Material från denna sida får ej användas utan tillåtelse.

N. Vallåkravägen 1051, 253 54 Mörarp

E-post: info@mmaab.se Tfn: 042-453 93 54 Mob: 0704888033

http://www.mmaab.se